Книга за гости

от 11 страници, общо 110 мнения   >>>Име : Тодор Стойков
Дата : 13 ноември 2020 г.
  Здравейте! Един час вече търся в сайта да изтегля митническа декларация обр. CN22. Е няма!!! Изпратете ми я на посоченият Email, ако вие я намерите. Благодаря!

Име : Калина Петрова
Дата : 10 август 2017 г.
  Много добре направен сайт. Попаднах на него скоро, търсейки митническа информация свързана със закупуването на металдетектор от чужбина и свързаната с това законова рамка. Останах приятно изненадан - документи, актуална информация. Браво!

Име : Yambol
Дата : 04 април 2017 г.
  Митничарите в Ямбол, начело с Шефа - мързеливи, безхаберни, при никакви чакащи те разиграват под предтекст ,че са заринати от работа да си губиш дни и време да ходиш по сто пъти, тромави и ненужни документи за елементарни пакети. Рушветаджии. За служителките нямам думи груби недодялани празноглави лелки! Дано не се налага на никой в Ямбол да работи с тези плазмодии.

Име : Георгиев
Дата : 07 септември 2015 г.
  Днес 07.09.2015 г. пътувах с полет за Варшава (14'40) и искам специално да благодаря на митническия служител, който ми е задигнал 3 кутии с цигари (с български бандерол) от куфъра след чекирането! Затова сме на това дередже! СРАМОТА!

Име : Мончева
Дата : 07 май 2015 г.
Препоръчана от : работя с този сайт
  Наложи ми се да се свържа с митнически бюра от телефонния ви указател и се оказа че те въобще не съществуват.Моля актуализирайте!

Име : Веселин
Дата : 02 май 2015 г.
  На 2 май направихме еднодневно пътуване с кола от София за Сърбия с цел посещение на Погановския манастир. Направи ми впечатление разликата в общия вид и инфраструктурата от сръбската и българската страна в митническата зона. От сръбската страна има ясна маркировка на лентите за движение на леки коли, камиони и т.н. Качеството на афалтовата настилка е безупречно. От българската страна се натъкнахме на участък от около 20-30 м с множество огромни дупки в асфалта ( 30-40 см диаметър и 15-25 см дълбочина ). Този участък няма как да бъде избегнат. Всички леки коли минаваха през него. Но това някак си може по-лесно да се преглътне в сравнение със следващия сюрприз. По средата на трасето за влизане ( след паспортна проверка ) забелязах голям кафеникав предмет. Отначало човек може да си помисли, че е някаква случайно изпусната пластмасова торба. След по-внимателно вглеждане обаче ( и добре, че се вгледах, преди да премина през нея ) се оказа, че това е голяма, ръждива, силно намачакана ламарина, която спокойно може да ви нареже гумите. Дали това беше случайно изпаднала ламарина или импровизирана 'бариера', така и не стана ясно. Ако е било първото, препятствието е толкова очевадно и толкова опасно за преминаващите коли,че човек недоумява как може служителите на пункт Калотина въобще да допуснат това да се случи; ако е било второто, поклон пред фантазията и изобретателността на нашите 'евро' митничари! Ужас! И това е лицето на нашата България от 21-и век пред чужденците! И входът на Европейския съюз. Ако човек пътува в посока от България към Сърбия, без да знае коя страна къде членува, за него най-очевидното нещо би било, че кошмарът свършва в България и Европейският съюз започва от Сърбия. Между другото това важи и за прехода България-Турция през Капитан Андреево, но това е друга случка.

Име : Никола Николов
Дата : 11 май 2013 г.
  Здравейте, като студент в УНСС изготвям разработка, представляваща описание на международна сделка - внос на стандартно дизелово гориво от страна извън ЕС. Използвайки вашата електронна база данни за набиране на необходима информация изпитвам две затруднения. Първо, не мога да намеря въпросната стока и нейния код в публикуваната на сайта на агенция "Митници" Комбинирана номенклатура. Освен това в публикувания Закон за акцизите и данъчните складове в чл.13, т. 8 се говори за код по КН 3824 90 99, какъвто в номенклатурата не присъства. В следствие това нямам възможност да определя размера на облагането, което стоката претърпява след вноса. Бих бил благодарен, ако имате възможност да ми окажете помощ и насоки за изясняване на тези проблеми. С уважение, Никола Николов

Име : калин георгиев
Дата : 24 август 2012 г.
  Моят съвет е не се явявайте на изпит,особено ако сте от др.град.Направих грешката да подам на 2 места документи за кандидатстване.Това са 3 отивания и връщания до и от съответния град,ако сте си взели изпита.Доста разходи отделно нерви и сериозно четене.накрая на така нареченото интервю ви отрязват хора ,които си нямат и на представа от законите за които ви изпитват.Тези, които трябва да са на тези места са предварително определени.Съжалвам за пропилените нерви и пари.Логично е на такива места няма случайни хора.

Име : Марин Янков
Дата : 30 декември 2011 г.
  интересувам се дали публикуваните тестове са достатъчни за явяване на конкурс за младши инспектори в митницата.тоест дали въпросите са същите или съвсем други -не такива както са в този сайт?вярно ли е че след теста ,ако си го издържал ти казвали сумата по телефона която трябва да си я приготвиш за интервюто?инетресувам се от тези въпроси защото кандидати 300 само за 10 бройки.принципа за конкурентност в този случай навява мисли за друг един принцип.който плати повече .той ще бъде назначен?дали не греша? / шегичка/

Име : Георги Руменов
Лична страница : Георги Руменов - блог
Дата : 17 октомври 2011 г.
  Интересен сайт, има какво да се прочете тук. Поздрави.[Напиши своя коментар]

Разпечатай 
[Назад] [Начало] [Горе]

Всички материали са собственост на Info.Mitnica.com
Публикуването им без знанието и съгласието на авторите е забранено!